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Division: | Date Issued: August 8, 2018 Date Published: August 9, 2018 Item Ref: a

Interpretation: The NCAA academic and membership affairs staff determined that during an official or
unofficial visit, it is not permissible for a prospective student-athlete or those accompanying the
prospective student-athlete to view the playing surface of an athletics contest from any area (e.g.,
hospitality area, recruiting room, coach's office) other than the general seating area during the conduct
of the contest (including intermission).

[References: NCAA Division | Bylaws 13.6.7.2 (complimentary admissions) 13.7.3.1 (general restrictions),
official interpretation (04/20/95, Item No. 6



