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Title:

Eligibility of Continuing Student-Athlete for Foreign Tour (I)

Date Published: August 22, 2014

Type: Staff Interpretation

Item Ref: a

Interpretation:

The academic and membership affairs staff determined that a continuing student-athlete who was not enrolled in 
the institution during the previous academic year (e.g., a student-athlete on an official religious mission), is 
eligible to participate on the institution's foreign tour during the subsequent summer, provided the student-
athlete was eligible for intercollegiate athletics in his or her most recent academic year of enrollment at the 
certifying institution.

[References: NCAA Division I Bylaws 17.29.1.4 (eligibility of student-athletes), and staff interpretation 
(03/26/93, Item No. c) which has been archived]
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