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Title:

Institution's Team Observing Opponent's Competition (I)

Date Published: March 17, 2014

Type: Staff Interpretation

Item Ref: a

Interpretation:

The academic and membership affairs staff confirmed it is not permissible for an institution to pay expenses for 
the institution's team to scout a future opponent as entertainment in conjunction with practice or competition. 
However, it is permissible for an institution's team to observe future opponents participating in the same event at 
the same site, even if there are expenses associated with the observation. [References: NCAA Bylaws 11.6.1 
(off-campus, in-person scouting prohibition); 16.7 (entertainment in conjunction with practice or competition); 
and staff interpretation (09/27/13, Item No. e, which has been archived)]
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