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Campus Tours During Camps or Clinics (I)

Date Published: June 25, 2015
Type: Official Interpretation
Item Ref: 1

Interpretation:

The Legislative Committee determined that it is not permissible for an institution's athletics department to conduct a campus tour
during an institutional sports camp or clinic. A prospective student-athlete may participate in a campus tour that is generally
available to all prospective students, provided the athletics department is not involved in conducting or arranging the tour. In
addition, the institution may conduct a tour of facilities that are utilized during the camp or clinic (e.g., residential hall, cafeteria,
training room).

[References: NCAA Division I Bylaw 13.12.1.5 (recruiting calendar exceptions) and an official interpretation (3/13/15, Item No. 1),
which has been archived] 
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