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Interpretation - 1 Interpretation

Title:

Reservation of Facility During the Summer by Certified Strength and Conditioning Coach (III)

Date Published: March 23, 2016

Type: Official Interpretation

Item Ref: 2a

Interpretation:

The Interpretations and Legislation Committee confirmed that, outside the playing and practice season, an
institution's certified strength and conditioning coach may only reserve an athletic facility for voluntary
workouts that he or she will conduct. Because a certified strength and conditioning coach is only permitted to
conduct voluntary workouts during the academic year, the certified strength and conditioning coach may not
reserve an athletic facility during the summer. A student-athlete, however, may access a weight room
designated exclusively for student-athletes at any time, including during the summer.

[References: NCAA Division III Bylaw 17.02.1.1.1 (exceptions)]
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