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Interpretation - 1 Interpretation

Title:

Coaches Employed Through Contracts for a Period Less Than a Full Year (III)

Date Published: March 17, 2016

Type: Staff Interpretation

Item Ref: 9

Interpretation:

The NCAA academic and membership affairs staff confirmed that all NCAA legislation applies to a coach who
is employed by a member institution on a regular and continuing basis, even if the individual's contract is for a
period of less than a full year or the individual is absent from the institution for a temporary period.

[Reference: NCAA Division III Bylaw 11.1 (conduct of athletics personnel)]
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